Veterama Saksassa

kaitsu
Viestit: 212
Liittynyt: 02 Kesä 2007 09:51

Veterama Saksassa

Viesti Kirjoittaja kaitsu »

Onko kukaan lähdössä lokakuussa Mannheimiin (http://www.veterama.de) katsomaan vanhojen pyörien ja "varaosien" sekalaista valikoimaa? Kelien salliessa se olisi mukavan ajomatkan päässä...
-Kaitsu-
K1600GTL
petoi
Viestit: 25
Liittynyt: 20 Helmi 2006 09:04
Moottoripyörän malli: R1100RT
Paikkakunta: Kuopio
Viesti:

Re: Veterama Saksassa

Viesti Kirjoittaja petoi »

Hei, kerro lisää minkälaista matkaa olet ajatellut.
Petoi
kaitsu
Viestit: 212
Liittynyt: 02 Kesä 2007 09:51

Re: Veterama Saksassa

Viesti Kirjoittaja kaitsu »

VMPK:n sivuilla on ollut juttua bussimatkasta mutta henk.koht. lähtisin mieluummin ajamaan mopolla. Tapahtuma on 10-11.10 la-su). Jos säät näyttävät edes kohtuullisilta (mikä tarkoittaa että sateessa ajaminen pimeällä ei ole toivottavaa) niin laivalla Turusta Tukholmaan (05. tai 06.10 illalla) ja siitä etelää kohti aamun valjettua.
Meikäläisellä kun on tämä Rautapersetauti (sateessa Ruoste-) niin ajattelin niputtaa menomatkaan ja/tai paluumatkaan jonkun suorituksen. Lyhin tie Mannheimiin on jotain 1600 km Tukholmasta lähtien josta pienillä lisämutkilla saa aikaan 1000 ml perussuorituksen jos sellaista tarvii.
En tarvitse enää tätä suoritusta joten ehkä suunnittelen jonkun pidemmän reitin, jos tämä reissu nyt yleensä mopolla toteutuu.
Frankfurtiin pääsee varmaan myös halpislennoilla ja siitä on 100 km pikajunamatka pelipaikalle.
Työrasitteen puuttuessa voin lähteä vaikka muutaman tunnin varoitusajalla extempore-reissulle. Sivulaukut ovat valmiiksi pakatut...
-Kaitsu-
K1600GTL
makebmw
Viestit: 18
Liittynyt: 22 Marras 2007 21:25

Re: Veterama Saksassa

Viesti Kirjoittaja makebmw »

Onpa tuolla tullut jonkun kerran käytyä, ei tosin pyörällä vaan on luotettu joko Ryanairiin, tai Lufthansaan. Hieno tapahtuma, ainakin jos on kiinnostunut vähän vanhemmista laitteista, olkoot sitten pyöriä taikka autoja. BMW-osaa ja kokonaisia pyöriäkin aika paljon tarjolla. Jos olette oikeasti sinne menossa niin kengät pitää olla hyvät, on se torialue sen verta iso, että ei saata 20km riittää siihen mitä päivässä tulee käveltyä. Jos kellä on aikaa, niin suosittelen samalla poikkeamaan vaikka tuolla: http://www.technik-museum.de/museum_speyer. Paikka on vajaan tunnin ajomatkan päässä Mannheimista ja ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

MakeP
Vastaa Viestiin