Iron Butt

Avatar
Teppo Ronkainen
Viestit: 99
Liittynyt: 27 Marras 2008 16:44
Moottoripyörän malli: R1100S
Paikkakunta: Kajaani

Iron Butt

Viesti Kirjoittaja Teppo Ronkainen »

Olkoon tämä sitten vaikka pikamatkailua, mutta kuinkas moni on moisen suorituksen ajanut? Toiveissa olisi turuuttaa ensi kesänä.
hessu
Viestit: 32
Liittynyt: 02 Maalis 2006 21:32
Moottoripyörän malli: R1250RT
Paikkakunta: Espoo

Re: Iron Butt

Viesti Kirjoittaja hessu »

Kahteen kertaan oon SS1000:n ajanut, molemmilla kerroilla juniori kyydissä. Eka reissu tuli heitettyä spontaanisti, kun Juhannuksen vietto meni muista syistä puihin. Toinen reissu tuli ajettua, kun kaveri pyysi mukaan omalle ekalle lenkille.

Hommassa EI ole mitään järkeä, mikä näin etukäteen jo tunnustettakoon. Sen sijaan se haastaa just sopivasti kuskin ja kaluston, reissussa on jotakin samaa kuin maratonissa: ennakkovalmistelut ja järjenkäyttö ovat molemmat tarpeen. :wink:

Kannattaa aloittaa siitä, että käyt tutustumassa IBA Finlandin kotisivuilla sääntöihin, reitin suunnittelu ja dokumentointi asianmukaisesti on kaiken a ja o.
-hessu-
Avatar
Teppo Ronkainen
Viestit: 99
Liittynyt: 27 Marras 2008 16:44
Moottoripyörän malli: R1100S
Paikkakunta: Kajaani

Re: Iron Butt

Viesti Kirjoittaja Teppo Ronkainen »

hessu kirjoitti: Kannattaa aloittaa siitä, että käyt tutustumassa IBA Finlandin kotisivuilla sääntöihin, reitin suunnittelu ja dokumentointi asianmukaisesti on kaiken a ja o.
IBA Finlandin sivuilla on tullutkin käytyä aika ahkerasti ja Genimapilla on tullut taasen sorvattua useita reittivaihtoehtoja. Kriittisimmiksi paikoiksi olen päätellyt suuremmat kaupungit ja hakenut valmiiksi tietoa huoltoasemien sijainneista ja aukioloajoista.

Yhdyn muuten täysin mainitsemaasi koko suorituksen järjettömyyteen, mutta tietynlainen tavoitteellisuus kiehtoo tavalla tai toisella.
YAZO!
Viestit: 19
Liittynyt: 08 Maalis 2006 12:13

Re: Iron Butt

Viesti Kirjoittaja YAZO! »

Olen ajanut SS1000-ajon -06 ja SS2000 FINLANDIN -07. Olen osittain samaa mieltä kuin Hessu, hommassa ei sinällään mitään järkeä. Mutta onpahan nyt nuokin ajettu. Finlandin jälkeen päätin, että enää en kelloa vastaan lähde ajamaan mutta ans kattoo nyt, yllytyshullu kun olen.

Kannattaa tosiaan suunnitella reitti mahdollisimman hyvin ja muistaa erityisesti mahdolliset oikaisumahdollisuudet. (kuitit käyttämäsi reitin varrelta). SS1000 siinä mielessä helppo, ettei oo ennalta määrättyjä waypointteja. 1-4 pyörää porukassa vielä menee, mutta useamman kanssa tuppaa aikaa kulumaan tankkauksissa ja ruokailuissa.
Olli Kalske
Viestit: 21
Liittynyt: 29 Elo 2006 19:30
Moottoripyörän malli: R1200 RT
Paikkakunta: Turku

Re: Iron Butt

Viesti Kirjoittaja Olli Kalske »

SS1600K ajettu -06, jatkosuunnitelmia itseni testaamiseen on paljon tehty. Välillä piti tehdä perheelle talo mikä on siirtänyt tapahtumien kulkua eteenpäin.

Kuten edelliset, totean ettei hommassa ole mitään järkeä - onko vuorikiipeilyssä sitten?

Ajettuani kierroksen varsin nopeaan tahtiin tunsin itseni edelleen hyvin virkeäksi, jonka myötä ihmettelin mikä on suorituksen kovan maineen takana?
RT:llä keikka oli kuin alkuveryttely. Ajakaa sama kierros Harrikalla niin selviää suorituksen vaativuus!
kaitsu
Viestit: 212
Liittynyt: 02 Kesä 2007 09:51

Re: Iron Butt

Viesti Kirjoittaja kaitsu »

Viime kesäkuussa ajoin SS1000- lenkin ja nyt on parikin keikkaa suunnitteilla heti kun lämpötilat sallivat pohjoisessa käynnin. Siis ei tässä mitään järkeä ole mutta kuitenkin... Sitäpaitsi IBA Finland järjestää kaikenlaista kahvihetkeä eli kokoonnutaan milloin missäkin päin Suomea ilman kummempia matkasuorituspaineita. Ajokauden päätöspippalot joskus lokakuun lopulla on myös osallistumisen arvoinen tapahtuma.
-Kaitsu-
K1600GTL
Avatar
Teppo Ronkainen
Viestit: 99
Liittynyt: 27 Marras 2008 16:44
Moottoripyörän malli: R1100S
Paikkakunta: Kajaani

Re: Iron Butt

Viesti Kirjoittaja Teppo Ronkainen »

Tämmöinen on suunnitteilla työkaverin ja veljen kanssa - jos velipoika saa viimeinkin sen R850R:n hankittua.



Kuva
juhan
Viestit: 6
Liittynyt: 25 Heinä 2006 19:50

Re: Iron Butt

Viesti Kirjoittaja juhan »

Kyllä se ihan kivaa on jos ajamisesta tykkää. Kirjoitin muutamia tuntemuksia muistiin suunnilleen samoilta reiteiltä, kuin mitä aiotte ajaa. Toivottavasti jotain hyötyä. Tämähän oli siis BB2500K eli 2500 km 36 tunnissa.
Vastaa Viestiin