Museoajoneuvotarkastajat

Avatar
Ismo Vaara
Viestit: 2063
Liittynyt: 20 Helmi 2006 11:16
Paikkakunta: Mäntsälä
Viesti:

Museoajoneuvotarkastajat

Viesti Kirjoittaja Ismo Vaara »

Olen erittäin huolestunut siitä, minkälaisia BMW moottoripyöriä hyväksytään museorekisteriin. Sekä SAHKin, että VMPKn ma-tarkastajilla on mielestäni ollut vaikeuksia tunnistaa alkuperäiskuntoista BMW:tä. Väärinkäytöksistä on pahimmillaan ollut lehditössäkin juttuja.

Olisiko kerholla kiinnostusta koulututtaa paria ma-tarkastajaa? Kaksi tarvitaan, sillä yhdellä ei ole riittävää toimivaltaa.

Tämän kirjoitan vain siksi, että minulle on useasti tarjottu ostettavaksi museorekisteröityjä BMW:itä, vaikka tavara ei ole vastannut kriteerejä!
BMWcowboy
Viestit: 40
Liittynyt: 30 Touko 2006 22:28
Moottoripyörän malli: R1150RT
Paikkakunta: Vihti
Viesti:

Viesti Kirjoittaja BMWcowboy »

Ymmärrän huolesi. Itselläni toisena intohimona nuo 70-luvun alun Yamahat ja varsinkin XS650 ja TX750. Tänä kesänä kiinnitin huomiota muutamaan hiljan museokatsastettuun jytäriin ja ostamaani TX750:seen.
Itse en olisi ikinä päästänyt niitä museokatsastuksesta läpi. Esimerkiksi jytäri vuodelta -78/79 oli Tampereella saatu museoitua 2-1:een putkella ja väärällä takavalolla ja ilman keskiseisontatukea,ym....

Onko niin että museotarkastajat hallitsevat Jawat ja muut itäpyörät, mutta kun tullaan sitten uudempiin niin ei sitten oikein enään kiinnostakaan.
En kylläkään ole kateellinen museotarkastejalle. Homman kun tekee kunnolla niin on siitä vaivaakin.
Toivottavasti saadaan nopeasti se perään kuulutettu harrasteajoneuvoluokka tuon museoluokan lisäksi. Josko sitten taso nousisi tarkastuksissa ja tarkastettavissa.
pd.kuvat.fi
Vellu
Viestit: 146
Liittynyt: 26 Helmi 2006 21:18
Moottoripyörän malli: K1200S
Paikkakunta: Kinnula

Re: Museoajoneuvotarkastajat

Viesti Kirjoittaja Vellu »

Aivan sama tauti on myös BMW-autopuolella.Toki paljon on oikeastikin hyviä/ MR-maininnan ansainneita yksilöitä mennyt seulasta läpi mutta joukossa on jopa runkonumeroväärennöksiä.

Vaimo osti viime kesänä museorekisteröidyn BMW 1500 -64 joka on kyllä aito mutta mielestäni heppoisin perustein hyväksytty.Alkuperäisosien hankinta on jo aloitettu ja turhaa tavaraa poistettu,mm. hattuhyllylle niitattu "tarzaninkarva"verhoilu.
BMW K1200S -08
Avatar
Ismo Vaara
Viestit: 2063
Liittynyt: 20 Helmi 2006 11:16
Paikkakunta: Mäntsälä
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Ismo Vaara »

Taas tuli sähköpostissa pari MA-rekisteröityä pyörää tarjolle ostettavaksi. Toisessa oli ylimääräiset raidat kromiposkitankin ympäri ja väärä satula, toisesta puuttui maalauksesta musta väri kokonaan(smoked red), väärät äänimerkit...jne

Olkaa varovaisia kun ostatte näitä "asiantuntijoiden" MA-tarkastamia pyöriä!
Avatar
Ismo Vaara
Viestit: 2063
Liittynyt: 20 Helmi 2006 11:16
Paikkakunta: Mäntsälä
Viesti:

Re: Museoajoneuvotarkastajat

Viesti Kirjoittaja Ismo Vaara »

Tänä keväänä on tullut tarjolle Suomeen museorekisteröityjä (kauan sitten) kaksi R90 S:ää VÄÄRILLÄ RUNKONUMEROILLA!! :evil:
http://www.boxer-osat.fi" onclick="window.open(this.href);return false;
"Olennaista on kysyä, millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla, jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia." -M.B.Crawford-
Avatar
R80/7
Viestit: 58
Liittynyt: 19 Helmi 2006 07:20
Moottoripyörän malli: BMW R80/7
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Museoajoneuvotarkastajat

Viesti Kirjoittaja R80/7 »

Nettimotossa oon kauhulla katellu muutamaa museorekisteröidyks mainostettua boxeria. Ei raitoja tankissa, ei merkkejä sivukoteloissa, vääriä värejä ja muutenkin vähä onnettoman näkösiä esityksiä. Kuka höpönassu semmosia hyväksyy??
hannulahtinen
Vastaa Viestiin