Rikastin 2008

Keskustelua aiheesta ja aiheen vierestä
EevaP
Viestit: 54
Liittynyt: 18 Helmi 2006 18:56
Moottoripyörän malli: R75/6

Rikastin 2008

Viesti Kirjoittaja EevaP »

Ensimmäinen uuden kuosin Rikastin kopsahtaa jäsenien postiluukusta näinä päivinä.

Avaan tähän jo valmiiksi keskustelupalstan kommenteille ja palautteille. Sähköpostiviestit ovat tervetulleita osoitteeseen: toimitus@bmwmoottoripyorakerho.fi tai
rikastin@bmwmoottoripyorakerho.fi

Muistin virkistykseksi vielä tämän vuoden lehtien teemoittelu:

---
"Ensimmäinen lehti keskittyy kerhon asioihin kuten vuosikokousmateriaaleihin ja muihin sääntömääräisiin (erityisesti kun muutumme ry:ksi). Lehteen tulee myös jutut ajoturvallisuudesta. Vanhat pyörät saavat tähän lehteen palstatilaa.

Toinen lehti on matkailunumero. Puhutaan matkapyöristä, niiden tuunauksesta, julkaistaan matkakertomuksia ja kuvauksia osallisumisista kokoontumisajoihin ja järjestetyistä kokoontumisajoista.

Kolmannessa lehdessä vähän ennen joulua luodataan maahantuojan uutisia uusista pyöristä ja tuotteista. Gessut saavat tähän lehteen palstatilaa. Julkaisemme seuraavan vuoden tapahtumakalenterin ja tarvittavat ry:n sääntömääräiset asiat.

Kaikissa lehdissä julkaistaan jäsenistön pikkuilmoituksia tarpeen mukaan, BMW henkisiä mainoksia, kerhoon liittymistiedot uusille jäsenille, yhteistyökumppanien luettelo alennuksineen sekä tietoja kerhotuotteista."

---
Rikastin 2/2008 ilmestyy elo-syyskuussa. Aineistot siihen tulee olla toimituksessa viimeistään 1.8. Kutsu kirjoittamiseen siis erityisesti matkapyöräilijöille!

Eeva
r1200rt
Viestit: 26
Liittynyt: 09 Helmi 2006 13:09

UUSI RIKASTIN

Viesti Kirjoittaja r1200rt »

KIITOS

Kiitos kaikille jotka teitte meille uuden RIKASTIMEN.

Pj. Reijo Nygård
EevaP
Viestit: 54
Liittynyt: 18 Helmi 2006 18:56
Moottoripyörän malli: R75/6

Viesti Kirjoittaja EevaP »

Jäsenkortista huomattua

Pahus! Postitustapa muuttui viime hetkellä eikä meistä kukaan huomannut että sen johdosta takakannesta jää jäsennumero pois. Siirrä siis lehdestä leikattavaan jäsenkorttiin numero viime vuoden jäsenkortistasi.

Jos sinulla ei jostain syystä ole viime vuoden jäsenkorttia ota yhteys kerhon jäsenrekisterin hoitajaan, sihteeriin tai puheejohtajaan. Huom! Leikattava kortti on väliaikaisratkaisu. Saamme jäsenkortit ensi vuonna uuden kattojärjestön kautta.
Vastaa Viestiin